Det blåser nya vindar och jag letar efter dig som inte får till det hemma

Skärmavbild 2019-04-22 kl. 12.52.33

.

.

Påsken är nästan över och vi far söder ut. 10 dagar med sol, sol, sol är verkligen mer än man hade kunnat förvänta sig. Nu lämnar vi Lofsdalen bakom oss och ser fram mot ännu mer vår i Västerås. Enligt rapport har björkarna slagit ut, temperaturen ligger runt 20 grader och folk går i shorts! Inte alls så tokigt 🙂

.

.

Den här veckan har jag verkligen slappat och knappt tänkt en tanke på jobb. Imorgon blir det andra bullar och full fart framåt. Så himla mycket att ta tag i så jag vet knappt vart jag ska börja. Ett par mindre inredningsprojekt pågår, inte mindre än 3 nya spännande jobbprojekt ska sjösättas (2 tillsammans med Västeråsföretag och ett tillsammans med en underbar person jag precis lärt känna), en butik ska tömmas, fyllas och öppnas igen, en föreläsning ska sättas ihop och framföras inför typ 100 personer, och på toppen av allt ska jag fota och fixa med inbokade annonssamarbeten här på bloggen och förstås blogga på som vanligt däremellan.

.

.

Det finns att göra som ni ser men det är bra för jag har egentligen jobbat alldeles för lite under våren… Det är inte så bra varken för själens ro eller plånboken. Att jag jobbat lite har mestadels berott på att jag var sjuk väldigt länge och gick på halvfart hela januari och februari. Jag var helt kraftlös och tog mig inte för med något annat än det absolut mest nödvändiga. Inplanerade projekt sköts på framtiden och jag hade fullt sjå med att orka jobba överhuvudtaget. Sen har jag nog vant mig lite vid att inte ha dagarna helt fullspäckade med jobb och medvetet inte lagt in en högre växel trots att jag nu är frisk som en nötkärna.

.

.

Men men, så är det att vara egen företagare med sig själv som enda anställda. Ibland går allt som tåget, idéerna sprutar ur en och man hoppar på det ena efter det andra, samtidigt som man förbannar det faktum att dygnet inte har fler timmar. Och så ibland tar man det lite lugnare i perioder. Kan vara både skönt självvalt och obehagligt ofrivilligt.

.

.

Så med det sagt går jag in i maj med ny kraft och slappardagarna är definitivt över. I och med det, och ett av de nya projekten jag ska börja jobba med, söker vi (jag och min nya kompanjon) efter personer i Mälardalen (inkl Stockholm) som inte vill köpa en massa nytt men samtidigt känner att de inte riktigt får till det hemma. Har du kanske alldeles för mycket saker och får ingen ordning eller finns ingen röd tråd i inredningen? Känns hemmet omysigt, opraktiskt eller helt enkelt inte särskilt snyggt (kan vara hela hemmet eller bara ett rum)? Då ska du kontakta mig på info@helenakhome.se Vi har nämligen ett väldigt spännande mycket miljövänligt projekt på gång där du i princip kan TJÄNA PENGAR på att låta oss komma på besök och hjälpa dig att få till ett harmoniskt hem.

.

Tveka inte att kontakta mig på info@helenakhome.se för mer info. Det här får ni inte missa! Så sjukt spännande och en idé jag tror sååå mycket på!

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

Välkomna hem till våren! Det låter som det blir en spännande tid framöver! Lycka till med allt du tar dig för. Kram ❤

Gilla

Nu frågar jag helt ärligt, är inget troll, utan undrar verkligen bara: tycker du att du fått till det själv, i ditt eget hem? Har du en röd tråd?

Gilla

Ja du Sofie, att utläsa av ditt sätt att formulera dig, så antar jag att du inte tycker att vi har en röd tråd. Varför skulle du annars anta att jag skulle kategorisera dig som ett ”troll”? För mig känns frågan helt rimlig och hade du inte nämnt ordet troll i samma mening så hade jag aldrig reflekterat över att det sannolikt finns en lite tarvlig underton i frågan. Men men, strunt samma, ja jag tycker att vi har fått till en riktigt fin röd tråd i vårt hem den sista tiden.

Huset har en samstämmig färgskala och samma former, material och detaljer kommer igen i samtliga rum. Vi saknar några riktig stora mattor, några nya tavlor, och gardiner i två rum, annars är det ganska klart för stunden. Vi ska köpa en ny stor soffa plus 2 fåtöljer till vardagsrummet på sikt men det vi vill ha är svindyrt så vi sparar antagligen några år tills vi känner att vi har råd med just det vi vill ha. Det vi har nu får duga så länge eftersom det faktiskt också följer den röda tråden och inte stör nämnvärt.

Hoppas du känner dig nöjd med svaret och så önskar jag dig en fin fortsättning på kvällen!

Vänligen Helena

Gilla

Hej!
Vilken fin stuga. Vi funderar själva på att bygga och är nyfikna på vad ni behandlat/målat med för att få en sådan naturnära och fin nyans och finish? 😍

Tack för en bra blogg.

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: