Att ta igen sig några minuter mellan åken

∼ I annonssamarbete med Readly ∼

readly-14

.

.

Sista dagen med skidåkning idag. Vilken helt magisk vistelse vi haft. Jag har garanterat aldrig tidigare varit såhär solbränd efter en veckas skidåkning. Backarna här i Lofsdalen ligger i perfekt söderläge så man har nosen mot solen i varenda backe på hela fjället. Såklart har sköna vilopauser också gjort sitt till för brännan, hehe!

.

.

readly-13

.

.

Finns det något härligare än att slå sig ned mot en varm stenvägg och bara koppla av en kvart tjugo minuter i solen mellan åken? När de här bilderna togs var det dagen efter den tragiska händelsen i Paris där Notre Dame brann. Jag hann själv aldrig besöka underverket, utan fick sorgligt nog se bilderna och läsa om tragedin i dags- och kvällstidningarna istället.

.

.

readly-4

readly-16..

.

När något sådant här händer blir jag lite knasig och bara måste läsa ALLT som står skrivet om det. Lite patologiskt det där nästan… kan verkligen haka upp mig på sånt och grotta ned mig i timmar. Bra då med Readly appen där jag har tillgång till hur många tidningar som helst, både Svenska och utländska. Perfekt och så smidigt att ha ”tidnings-appen” i telefonen som alltid är med, vilket gör att jag, som den där dagen, kan sitta högst upp på Hovärken och läsa 🙂

.

.

Självklart måste jag också alltid visa Magnus om jag hittar något extra intressant. Oftast har han redan läst det själv (han har också Readly i sin telefon). Så himla sällan som jag för ”vara först” med den senaste nyheten, haha!

.

.

readly-17 readly-25.jpg

.

.

Använder förstås inte bara Readly till att läsa om hemskheter i världen. Det blir både recept, om jag får för mig att baka, som jag gjorde inför påskaftonen, och så inredningstidningar förstås. Där har jag flera favoriter som bland annat Residence och Elle Decoration.

.

.

Och vad passar bättre som fondvy när man kopplar av med lite läsning än den här alldeles enastående utsikten?

.

.

readly-21 readly-19 readly-12

.

.

Om du inte redan upptäckt Readly så tycker jag att du ska prova en månads abonnemang. Just nu kan jag HÄR erbjuda mina läsare en testmånad för bara 9 kr, ordinarie pris efter det är 99 kr/månad. För det får du:

.

– Över 3 000 tidningar, internationella titlar inkluderade
– Obegränsat med läsning
– Avsluta när man vill, ingen bindningstid
– Fler tidningar för ett  mindre pris, miljövänligt, digital tjänst, smidigt.
– Perfekt när man pendlar, för egentid eller att “unna sig”, för att få inspiration, hålla sig uppdaterade och få kunskap.
– Man kan spara ner artiklar och recept och även hela tidningar för att läsa i “offline” -läge.
– Ett konto som kan delas på 5 enheter/personer – perfekt för hela familjen.

.

.

Superbra app om du frågar mig 🙂

.

.

Kram

Helena

 

 

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: