6 av mina bästa favoriter från Lykos rea

∼ Innehåller annonslänkar ∼

Skärmavbild 2019-04-22 kl. 23.11.30

.

Köp magiska EGF Bio Serum från Island här och få en gåva värd 400 kr. Typ det bästa serum jag provat ♥ Alltså det glowet huden fick efter insmörjning ♥ Crazy!

Den supermjuka och väldoftande bodylotionen från Biotherm som finns i tvåpack här är nedsatt med 149 kr och köper man dem eller 2 andra produkter från Biotherm får man en gåva värd 433 kr på köpet. Både Magnus och jag har använt den i många år. Finns alltid i vårt badrum och med på resor.

Hypade The Balms Bahama Mama Bronzer som varit slutsåld en tid är tillbaka och säljs på 35% Rea här just nu (löp och köp, det ska jag)!

Grymt silverschampo som effektivt tar bort gula toner i blonderat hår. Otroligt effektivt, fick en flaska av mamma för en tid sen! Finns här med 75% rabatt.

Solskydd för ansiktet med spf 50 och anti wrinkleeffekt. Nedsatt med runt en hundring, finns här.

Ett set med nya fräscha borstar är aldrig fel. Dessa nedsatta rejält i pris här. Jag har några av dem och de är riktigt prisvärda och bra.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: