Loos fit och Stockholm i morgon

∼ Innehåller annonslänkar till Lindex och Flattered ∼

lindex-2

.

.

Ja men se där… klockan är 00.30 innan jag hinner att göra ett inlägg. Bussy day och det har gått i ett från morgon till kväll.

.

.

Gillar ni som jag, kläder som sitter löst, ledigt och lent som en smekning på kroppen, då tycker jag att ni ska kika lite extra på de här sköna ”pyjamasbyxorna”. Alltså det är inte pyjamasbyxor, utan det är bara pyjamasmodell, men shit vad skönt! Med en lite större t-shirtaktig blus, finns här, till blir hela outfiten så himla härlig och semestrig. Slänger man på sig en enkel sjal som den här, och typ de här promenadvänliga klackarna blir det lite mer dressat.

.

.

Uppdatering!

Med koden happy1917 får du 20% rabatt på allt mellan 26-28 april!!

.

.

lindex

.

.

Nu är det natti natti. Imorgon bär det av till Stockholm förr båda efterlängtat häng med vänner jag inte träffat på länge, ett PR-event och på kvällen nätverkansevent med annonsörer och folk som jobbar med influencer maketing. Det är så det heter, det vi influencers håller på med för att få in pengar till lön så att vi kan fortsätta jobba med det här bloggandet 🙂

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: