Fylligare hår – Pengarna tillbaka om du inte blir nöjd

∼ Innehåller annonslänkar till Lyko ∼

nioxin

.

.

Som ni vet har jag den här veckan gjort ett samarbete med Lyko och testat hårvårdsprodukter från Nioxin här som ska ge känslan av tjockare och fylligare hår. Jag har bara hunnit använda produkterna i typ 1 vecka så någon full recension kan jag förstås inte ge. Men… I like it so far! Om du undrar över trovärdigheten i och med att jag får betalt för att skriva det här, så kan jag säga som så att jag köpt produkterna själv i butik (jag fick inte ens rabatten på 15% som Lyko ger), och jag får bara betalt när någon som är intresserad av de här produkterna klickar på länkarna (fet stil och understruket) för att läsa mer om effekterna eller köpa produkterna. Alltså upplägget är enkelt, jag tipsar och ni väljer om ni vill ta till er av  tipsen och tycker att det är något ni kan ha nytta/glädje av, eller så struntar ni helt i det och hoppar vidare. Fair enough? Retar du dig på det upplägget kan du sluta läsa nu, och ni andra, som precis som jag gärna vill ha en fylligare hårman kan fortsätta läsa här.

.

.

Hur blev det då, efter en vecka?  Jo, håret upplevdes redan efter första behandlingen som tjockare. Jag som har tunna mesiga strån som hänger platt, tycker att stråna har mer styrsel och att de liksom lyft en aning från hårbotten. Blank och lite ”rejält” känns min annars ganska slinkiga frisyr. Coolt. Såklart blir jag nyfiken på vad både den här och den här produkten kan göra för ytterligare underverk, hehe! Enligt beskrivningen ska man få tjockare och fylligare hår eftersom medlet skyddar mot slitage och gör att håret kan växa och bli längre. Håret ska bli hanterbart, fylligare och märkbart tjockare efter bara 1 behandling. Behandlingen ska också omedelbart öka det befintliga hårets diameter och gör varje hårstrå tjockare. De här medlen är lite dyra, och om det stämmer att man får vad man betalar för, ja då är det klart att man vill prova det ”bästa huset hava”!

.

.

Ett annat tips är att prova deras torrschampo här och hårspray här. Ska vist vara super säger de som testat.

.

.

Just ja, för dig som är tveksam till om produkterna faktiskt ger den utlovade effekten kan jag informera om att de har en nöjd-kund-garanti. Är du inte nöjd efter 30 dagar får du pengarna tillbaka. Fair det med, eller hur?

.

.

Skärmavbild 2019-04-12 kl. 14.05.47

.K

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: