Lite wild på gymmet

∼ I annonssamarbete med Stronger ∼

stronger

.

.

Nu har jag tränat kontinuerligt 4-5 dagar i veckan sedan vecka 8, dvs i 8 veckor. Känner mig starkare och piggare än på många år. Längtar till och med till gymet om jag inte varit där på ett par dagar. Trodde aldrig att det skulle hända.

.

.

stronger-6

.

.

Jag började med att bara gå på gåbandet samtidigt som jag tittade på de två första säsongerna av Ozark på Netflix. Perfekt! 1 timmas raskt promenerade gick rasande fort med den spännande serien rullande, och ju bättre min kondition blev desto snabbare och med mera uppförsbacke gick jag. Efter någon vecka började jag lägga till styrketräning med maskinerna som finns på gymet. Skonsam och effektiv träning, absolut, men för tråkigt för mig.

.

.

stronger-7 stronger-4 stronger-3

Lite ”wild and crazy” träningstights från Stronger. Därifrån är den lilla jackan också. Båda plaggen är precis hur sköna som helst. Perfekt passform (jackan smickrande insvängd i midjan, stort plus på det) och byxorna i stadigt material med rejält bred skön linning som håller grejerna på plats (får liksom stöd av brallan). 

.

.

Med hjälp av en PT började jag istället träna styrkan med fria vikter och min egen kroppsvikt som redskap. Alltså sååå himla kul! Och så galet kul när man känner att man blir starkare och mer uthållig.

.

.

Dagens tips – Gör bara sånt som du tycker är roligt på gymet. Jag skulle typ aldrig cykla eftersom jag inte tycker att det är kul… Jag tar inte det hela så seriöst heller och har inga förbestämda mål. Jag tänker som så att all träning är bra träning och lite träning är bättre än ingen träning. Har absolut inga andra krav på mig själv än att träna 4-5 dagar/vecka, spelar ingen roll hur länge, huvudsaken är att det blir av. Någon dag kanske jag bara hinner jogga runt området hemma i 15 minuter. Ja men då får det vara så, jag tränade i alla fall, om än så lite.

.

.

stronger-9

.

.

När jag är på gymet brukar jag börja med gåbandet i brant uppförsbacke så snabbt som jag orkar i 20 minuter som uppvärmning. På Netflix kollar jag då antingen någon serie eller dokumentärer som ”Italienska trädgårdar” och ”Secrets of Althorp”. Perfekt underhållning och tiden går superfort. Efter det kör jag styrka i 30-40 minuter ungefär. Sen är jag klar för dagen! Brukar duscha hemma, trots att gymmets dusch är superfräsch. Och jag säger bara den känslan, efter duschen alltså, så jäkla skön! Aldrig mer bli otränad soffpotatis som riskerar att bli sjuk!

.

.

Och du, det ääär faktiskt liiite roligare att träna när man har funktionella och lite snygga kläder på gymet 🙂

.

.

stronger-2

Träningsjacka // leoträningstights // sportskor

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: