Det är aldrig för sent att göra om och göra rätt

∼ I annonssamarbete med Dr Sannas ∼

drsannas-5

.

.

Synd egentligen att jag inte började ta hand om min hy tidigare i livet. Men det var det där med besvären jag hade som yngre som satte käppar i hjulen. Trixa inte och håll inte på med en massa krämer och grejer löd uppmaningen från doktorn. Jag höll mig till det i alla år och när problemen avtog i trettioårsåldern, ja då var jag så rädd att det skulle komma tillbaka så jag fortsatte att tvätta mig med bara mild tvål och smorde in mig, ja det gjorde jag möjligen när jag var utomlands och blev solbränd några veckor under sommaren. Det är först nu, för ett par år sedan som jag vågat prova lite olika krämer osv.

.

.

Och ja, jag ser skillnad. Fortfarande förfärligt rynkig, speciellt i pannan, och ärrig runt hakan är jag. Men allt är mjukare, mer diffust och resten av ansiktet, typ kinderna där jag aldrig haft några problem alls, ja de är släta och har riktigt fin glow. Jag har aldrig gjort några ingrepp på klinik, aldrig sprutat in något (var väl ingen som misstänkte det heller, hahaha), aldrig gjort några peelingar eller dermapen eller vad det nu kan heta. Bara testat mig fram hemma med olika krämer. Jag hade säkert kunnat släta ut lite till på klinik, men törs fasiken inte. Vem vet hur min hud reagerar… Det kan bli kaos, så jag nöjer mig med att testa lite försiktigt här hemma.

.

.

drsannas-12

.

.

Det senaste jag testat är Dr Sannas som det här inlägget är ett samarbete med (lyxigt att få testa och inte behöva köpa själv). Produkterna är 100% veganska, 100% cruelty free och GMO-fria innehåller de allra finaste ekologiska och vildplockade ingredienserna från naturen – noga utvalda komponenter som var och en fyller en viktig funktion. Helt naturligt och helt ekologiskt!

.

.

..

.

Det jag fått prova är ansiktsoljan här, ansiktskrämen här och ansiktsmisten här. Allt mjukgörande och med massor av fukt. 5 droppar ansiktsolja morgon och kväll. En ljuvlig doft och skön konsistens som liksom sugs upp av huden och gör den otroligt elastisk känns det som i alla fall). Efter det hudkrämen. Lätt, inte alls fet, och väldigt smidig att applicera. Känns fräscht efter. Riktigt fräscht. Och det är verkligen något med det där att det är 100% veganskt, det känns rätt på något sätt. Nu vet jag inte riktigt vilka beståndsdelar det är i andra krämer, möjligen animaliska fetter då tänker jag, men just det är med att det är veganskt tilltalar mig som attan, och Lillan som är mycket mer medveten när det kommer till sånt tycker att det är tipp topp att jag ”testar veganskt”. Det är tjejerna hon följer på Youtube som påverkat henne. Typ Therese Lindgren & Co. Helt ok för mig så länge de är bra saker hon snappar upp.

.

.

drsannas-6

.

.

Ansiktsoljan och krämen använder jag morgon och kväll. Ansiktsmisten lite då och då under dagen när andan faller på. Jag har egentligen bara provat en ansiktsmist innan. Den var också härlig, men själva spruten var lite väl hård a la hårspray i pumpflaska. Den här känns mer som en lätt dimmpust eller något. Mycket behagligt och man behöver inte vara rädd att tex mascaran ska bli blöt och börja kladda av sig.

.

.

drsannas-13

.

.

Jag hade aldrig hört om varumärket när jag fick förfrågan, men när jag började fråga runt lite visade det sig att de jag känner som håller på med friskvård och yoga och sånt, mycket väl kände till Dr Sannas, både vad gäller hudvårdsprodukter och kosttillskott och annat de håller på med. Kosttillskott osv intresserar mig inte, men de här hudvårdsprodukterna gillar jag, och så länge de är behagliga, luktar gott (och de gör de, sanna mina ord) samt gör mig snyggare, hehe, kommer jag att fortsätta använde dem.

.

 

Ansiktsoljan finns här, ansiktskrämen här och ansiktsmisten här.

.

Om du inte har provat Dr Sannas och är lite nyfiken på de här ekoprodukterna (som mestadels säljs i hälsokostbutiker, massagestudios och andra ”hälsoställen”), tycker jag att du ska ge dig själv en burk med lite ”pure magic”! Vore också kul om ni som redan har erfarenheter av Dr Sannas skriver hur ni upplever det. Klicka på rubriken så kommer kommentarsfältet upp.

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: