Rivit ut allt och börjar om

entrehallen

.

.

Allt har åkt ut! Mattan, gardinerna och bordet. Nu ska här bli nytt och fräscht och lite annat än innan. Behöver faktiskt inte köpa något, utan allt finns i… källaren 🙂 Ett gammalt bord ska målas om, golvet ska också målas (mycket spänd på det), och så ska jag sy om ett par gamla gardiner så att de passar här. Jo föresten, en sak ska jag köpa ny, en grov entrématta att lägga längs med den inbygda garderoben och ytterdörren. Det blir fruktansvärt grusigt innanför dörren så det måste verkligen vara en matta där. Ska åka ut till Hedlunds Golv och kolla om de har någon stuvbit som kan passa. Tänk att en liten lampa kan få en att äntligen få ändan ur vagnen. Har tänkt att fixa till hallen sååå länge, och nu när den nya lampan kom på plats blev det liksom akut!

.

.

Idag ska jag förresten ned till butiken och börja fixa lite inför nyöppningen med VÅRKLÄDER och VÅRIG INREDNING! Hör ni vad mysigt det låter? Vår liksom. Allt blir enligt tidigare koncept med outletvaror från Tullhuset. Håll utkik efter öppningsdatum. Meddelar här, på instagram @dromhushelena och på Facebook här.

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: