Tips – Lyxa till det med en vän mitt i veckan

∼ Innehåller annonslänkar till Idun ∼

Skärmavbild 2019-04-03 kl. 10.34.19

.

.

Det är ganska dyrt att bli ompysslad på salong, verkligen inte alla som har råd med det. Bra då att det faktiskt finns fina alternativ att pyssla med hemma i sitt eget badrum. Lite ansiktsskrubb och mask är vansinnigt skönt, och välmanikyrerade naglar nu när vi lägger vantarna på hyllan, ger lite extra livskvalitet! Vet att många med sköra naglar fixar lösnaglar på salong för att få dem starkare. Ett annat alternativ är att själv prova att pensla på nagelförstärkare. Se bara till att sköta om nagel och nagelband med nagelolja först!

.

.

Tips! Bjud hem en syster, mamma, dotter eller nära vän och ha en spakväll tillsammans. Lägg varsin ansiktsmask och sippa på ett glas kallt vitt vin samtidigt som ni fixar varandras naglar och avhandlar allsköns vardagliga ting! Servera något enkelt snacks till. Märkvärdigare än så behöver det inte var och jag lovar att ni får en supermysig kväll. Ta det mitt i veckan så blir det ännu lyxigare. Tvätten, jobbet och städningen hemma hinner du med ändå!

.

.

Skärmavbild 2019-04-03 kl. 11.00.23.png

 

Ansiktsskrubb här

Ansiktsmask här

Nagelolja här

Nagelförstärkare här

Härligt vårigt lack här

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: