Testat den hyllade blodmasken

∼ Innehåller annonslänkar till Lyko ∼

blodmask

.

.

Har ni provat den omåttligt populära ”blodmasken” Alltså när man Googlar på den är det idel recensioner som höjer den till skyarna som dyker upp. ”Älskar den”, ”Best shit ever, dessutom till det priset” osv osv. Och ja, vad ska jag säga… Jo att jag inte kan lämna någon recension själv för jag har bara provat den en gång ännu så länge, men… Fy fasiken vad jag älskar att det  k ä n n s  som att den gör grym nytta! Det pirrar och sticker och så omges den av flera förhållningsorder som gör att den framstår som otroligt potent, och det gillar jag, alltså gillar när det  h ä n d e r  något. Mesgrejer är inte för mig, utan cremer med drag i är det jag faller för.

.

.

blodmask-5

.

.

Max 2 ggr per vecka (i utländska rekommendationer, bara 1 ggr/vecka i svenska) och inte längre än 10 min. Ej i kombination med cremer som innehåller C-vitamin och ger du dig ut i solen i samband med att du behandlat huden med det här medlet då måste du använda solskydd!

.

.

Vätskan kommer i en liten glasflaska med pipett och konsistensen är något trögflytande. Lätt att applicera och lätt att tvätta bort. Passa ögonen bara! Känns skön på huden och man vill egentligen bara att veckorna ska gå så att man fått till ett antal behandlingstillfällen och kan se resultat. För resultaten verkar inte vänta på sig om man ska tro på det man läser i oberoende och obetalda recensioner.

.

.

blodmask-6

.

.

Blodmasken här (kolla recensionerna längre ned på den sidan) är en av flera produkter i The Ordinarys hudvårdsserie. De andra produkterna är egentligen lika uppskrivna som blodmasken, även om det är just den produkten som verkar vara mest potent och mest omskriven. Själv skulle jag verkligen vilja prova den här (superpoppis den med) och den här produkten också, och om vi säger såhär, det är inte priset som håller mig borta från att testa. Alltså 89 kr för blodmasken, och de andra produkterna ligger i samma prissegment. Wow liksom! Kommer dock att vänta en tid med att komplettera med ytterligare små glasflaskor eftersom jag fått tillfälle att prova jättefina fuktgivande produkter från ett annat märke som jag ska visa er imorgon.

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: