Ser du någon skillnad?

∼ Innehåller annonslänk till Gina Tricot ∼

Skärmavbild 2019-03-18 kl. 14.10.38

 

Cult Gaia, väskan som är tillverkad av små träpinnar, måste ha varit fjolårets mest hajpade sommarväska. Tydligen är den inne i år också för nu har jag sett den i flera olika utföranden. Den syntes alltså dingla i handen på nästintill alla stora influencers som for på semester till varmare breddgrader förra sommaren, och priset för ”sommarnöjet” låg då, precis som nu, på runt 1800 kronor, vilket förstås svider till i de flestas plånböcker. I år finns då alltså en mycket liknade (ser du någon skillnad) betydligt mycket mer tillgängligt hos Gina Tricot.

Nilla finns här

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: