Snart öppnar jag butiken igen och imorgon vankas det Vårmingel

∼ I obetalt samarbete med Tullhuset ∼

1

Så bruna vi var vid förra minglet på Tullhuset jag och Helen som har ny jättefin blogg här

.

.

Sååå mycket frågor jag fått om när Studio 4, min lilla butik på Skolagatan 4, ska öppna igen. Fantastiskt vilket intresse det finns för den (Så tacksam!), och nu är det snart dags! Vinterkläder, och det som blev kvar av julsakerna, ska packas ned i lådor och butiken ska fyllas med lätta ljusa vårkläder och härlig vårig inredning (från Tullhusets outletlager). Längtar så efter att få träffa både ”gamla” och nya kunder och möta våren i butiken. Jag meddelar här och på Facebook när jag slår upp portarna.

 

 

Ett säkert vårtecken varje år är när Tullhuset bjuder in till Vårmingel! I vanlig ordning serveras det snittar och bubbel och så är det 20% rabatt på allt i butiken utom möbler och beställningsvaror. I år kommer också Foppa, ni vet hockeyspelaren, och hanns fru Nicole Nordin som säljer vackra fuskpälsar bland annat, samt representanter från Marella, Second Female och Iblues att mingla i butiken. Coolt med en riktig världsstjärna här i gamla Vässan, eller hur 🙂

.

.

2

.

.

Minglet pågår mellan 16-20 och såklart hoppas jag att ni kommer, och OM ni kommer måste ni förstås ge er till känna och komma fram och bubbla lite med mig! Jag har sjukt bra bildminne, men brukar vara dålig på att komma ihåg vart jag träffat folk tidigare. Var det på sjukhuset som kollega eller patient, eller var det ute på någon styling, eller kanske var det i butiken i vintras? Är du kanske mäklare eller har vi setts på en fest eller i en handbollshall? Jag är hopplös med det där och det är så drygt för jag minns ju ansikten överallt!!!

.

.

Väl mött imorgon då?!

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Haha vilken rolig beskrivning på hur du minns folk och inte minns på en o samma gång. Ska bli spännande och se om/hur du minns mig om vi springer på varann ngn gång. Tyvärr kan jag inte tullmingla i morgon men hoppas det blir fler ggr.

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: