En rutin som är bra för mig

∼ Innehåller annonslänkar till Filippa K, Gina Tricot och Glitter ∼

hårspänne-7

.

.

Hello måndag

.

.

Känner mig skapligt nöjd att jag fått in så bra rutin på att träna. Egentligen gillar ju jag inte att träna, inte alls alltså, men jag har nu vid 46 (snart 47) års ålder äntligen hittat ett sätt som passar mig. Till och med så att jag längtar till gymmet. Sjukt va?

.

.

Avgörande saker som får mig att längta dit

1 Gymmet är grymt. Det är snyggt, det luktar gott, ljussättningen är perfekt, det är tända ljus, färska blommor, finns alltid tillgång till PT, det ingår frukost varje morgon, i omklädningsrummet finns shampo, balsam, hårtork, plattång, ännu mer tända ljus och blommor, och det är sååå fräscht.

2 Jag börjar varje vardagmorgon där. Lämnar Lillan på skolan och åker raka vägen till gymmet (så snart snön försvinner ska jag börja cykla, det är inte långt). Väl där äter jag frukost, tar det lugnt, kollar mailen, kanske surrar jag en kortis med andra medlemmar innan jag börjar träna. Jag har sjukt dålig kondis (som en 70-åring visade testet när jag började), så just nu är det det jag koncentrerar mig mest på.

3 Vid gåbandet, cykeln och ni vet en sån där annan maskin där man går på plattor och håller i handtag, finns skärmar med uppkoppling. Där tittar jag på ett avsnitt av Ozark medan jag går ca 7 km i full fart och lite uppförsbacke. Ozark är sjukt spännande och jag ser fram mot varje avsnitt. När Ozark är slut kommer jag att välja något annat från Netflix som man blir helt hooked på. Titta på serier och träna samtidigt är grejen. Jag tänker knappt på att jag tränar och så får jag se alla serier som alla andra pratat om i alla år och som jag aldrig haft tid att titta på.

4 Det är så skönt efter. Känns liksom som att man fått en kickstart på dagen och kommit upp i varv direkt. Dessutom fryser jag knappt aldrig på dagarna nu. Efter träning och dusch håller jag mig varm hela dagen!

.

.

hårspänne-8

Helt perfekta vida byxor här, tröja och t-shirt här ifrån, hårspänne här, det grå överkastet som skymtar till höger är magiskt och finns här

.

.

En annan sak som är bra är att det är lättare för mig att sminka mig, fixa frissan och klä på mig ordentliga kläder varje dag efter gym och dusch. Jobbar jag bara hemma hela dagarna blir det annars lätt att jag går osminkad i myskläder till kvällen och duschar innan jag hoppar i säng. Har fått till en bra rutin alltså!

.

.

Tips! Om du vill läsa det senaste inlägget i den här bloggen klickar du HÄR

.

Tack för titten, hoppas vi ses igen!

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Men jisses, vilket drömgym! Vad är det för ställe? Håller tummarna för att det är en kedja och att den finns även i min stad.

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: