Söndagstips direkt från handbollshallen i Eskilstuna

∼ Innehåller annonslänkar till Ellos ∼

handboll

Kappan under 500 kr här, väskan i andra färger här.

.

.

Crappy mobilbild från handbollshallen i Eskilstuna idag!

.

.

Efter uppackning och Mellomys igår kväll var jag galet trött och hoppade i säng så snart sändningen från tävlingen var över. Visste att det inte skulle bli någon sovmorgon idag eftersom det var samling för handbollsmatch redan vid 09.00. Så nu sitter jag här i en kylslagen handbollshall och försöker jobba lite mellan varven. Har en massa jobb som måste bli klart i veckan och det är så skönt om man faktiskt betat av lite redan under helgen.

.

.

Det måste ändå få bli dagens tips för alla som har möjlighet att jobba hemifrån. Kolla igenom mailkorgen redan på söndagen så slipper du världens uppförsbacke direkt från start måndag morgon. Skicka också iväg mail som du vill ha svar på så snart som möjligt, eftersom de då hamnar överst i mottagarens mailkorg måndag morgon, och har du då tur kan du få svar redan innan du hunnit få dig en första slurk av morgonkaffet. Det är väl inte direkt någon rocket science i det tipset men själv tycker jag att det gör stor skillnad på effektiviteten måndag morgon och förmiddag. Det gör det dessutom lite lättare att gå upp när klockan ringer.

.

.

Nu är det dags för match nr 2 här!

.

Tips! Om du vill läsa det senaste inlägget i den här bloggen klickar du HÄR

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: