Mina designväskor är bra investeringar

väska

.

.

Hej hej

.

.

Jag har fått några frågor angående min lilla väska som skymtat fram på några bilder, och jag tänker att det kanske är fler som är intresserade av att ta del av frågor och svar.

.

Fråga: ”LV väskan vet du vad modellen heter? Har du köpt second hand och i så fall från vilken av de som finns på nätet. Taxam svar trots inlägget är för ett tag sedan”

Fråga: ”Jag är mer nyfiken på din fina lilla väska, vilken rating hade den på köpsajten och vad fick du ge för den? Hoppas du vill svara. Om du tycker kan du ju svara privat på min mail som jag antar att du ser. Håller tummarna för svar”

.

Svar: LV väskan har jag köpt second hand via Campadre och väskan heter Monogram Looping Mini Brown. Ratingen var B+ vilket innebär lite bättre än betyget B = Mycket bra. Några tecken på slitage på grund av regelbunden användning eller ålder. Själv hade jag nog valt att bedöma den som AB = Utmärkt skick. Det kan finnas några tecken på slitage (repor, märken). Den är verkligen jättefin och det finns inte en prick på den varken invändigt eller utvändigt. Storleken är perfekt och den hänger bra på axeln vid användning. Supernöjd med den!

.

Just nu finns ett antal vintage Louis Vuitton hos Campadre till försäljning och faktiskt finns en precis likadan som den jag köpt. Här hittar du den!

.

Jag kan tipsa om att vintageväskor för övrigt är kanonbra att köpa, om man har möjlighet (de är ju ofta fortfarande väldigt dyra), eftersom man sällan förlorar en enda krona på dem om man skulle tröttna på dem och sälja dem vidare efter en tid. Värdet parkerar liksom vid en viss nivå och blir sällan billigare än den nivån, om de inte blir slitna och fula förstås. Har man tur kan man till och med tjäna pengar på dem. Jag köpte min svarta Celinéväska ny på NK i Göteborg för 15 400 kr för 4-5 år sedan. Nu kostar den 25 500 kr ny, och jag har sett den säljas begagnad för runt 18 -19 000 kr! Jag skulle alltså kunna  t j ä n a  pengar på min ögonsten om jag vill. Samma sak gäller för Chanelväskor, gamla sådana säljs för så mycket mer än vad de kostade nya då de såldes för första gången. En dyr väska kan alltså bli rena investeringen på sikt.

.

.

Kram

Helena

.

 

Kategorier:

Okategoriserade

5 kommentarer

Vilket toppeninlägg TACK! Synd att ekonomin just nu inte är i form att härma ditt campadreinköp men får hålla tummarna att den finns kvar när jag sparat lite 😊

Gilla

Varför denna jakt på märkesgrejer hela tiden,mycket tydligt i denna blogg.Möbler,kläder,i princip allt.

Gilla

Märkesgrejer har oftast bättre kvalitet o man kan blanda, hoppa över läsning av denna blogg om det inte passar. Jag tycker det är charmen med denna blogg att det blandas men målet är ngt dyrare att ha över längre tid.

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: