Från en semester till en annan

∼ Innehåller annonslänkar ∼

3

Underbar mönstrad klänning 299 kr här och läcker leokjol 299 här

(Du behöver bara bli medlem så får du tillgång till alla galet bra priser hos Campadre och Members)

.

.

Ute strålar solen och snön gnistrar helt magiskt. Imorgon reser vi hem och lämnar det här vinterlandskapet för, vad jag har förstått, rena våren hemma i Vässa. Härligt att komma hem till det och lite vanlig vardag. Var sak har sin tid och snart står det inte på så är det dags för sommarsemester. För några dagar sedan bokade jag sista delen på vår sommarsemester. Vi börjar precis som vi gjorde 2017 i Puerto de Soller på Mallorca i hyrd lägenhet (samma lägenhet i år) och fortsätter efter en vecka till Palma där det blir hotell knappt en vecka. Som vi ser fram mot det!

.

.

2

.

.

Men först blir det alltså underbara Puerto de Soller som jag blev helt kär i när vi var där. Jag visste redan första dagen att jag skulle komma tillbaka i framtiden. Helt underbar stad, där jag ser fram mot att sitta på Hotel Esplendidos veranda och sippa på bubbel i solnedgången, bada vid klipporna runt udden, strosa längs strandpromenaden och äta Italiensk glass (fast vi är i Spanien alltså), njuta av morgonens första solstrålar på balkongen och allt annat som är helt magiskt i Puerto de Soller.

.

.

.

.

Som sagt, var sak har sin tid och ännu så länge är vi kvar i vårt vinterparadis och jag är den enda kvar i stugan, alla har stuckit till backen så jag måste skynda mig dit. Vädret är magiskt idag!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: