Vårmånad och lchf det är sedan gammalt

sparad2

.

.

Nu är det dax igen. Lchf kost fram till sommaren. Inte tokstrikt, absolut inte, men absolut mindre av socker, mjöl, potatis och ris. Jag vet att jag mår så mycket bättre av den kosten. Jag blir lätt väldigt uppblåst i magen av bröd och pasta så det borde jag nog inte äta alls egentligen, men jag älskar mackor och pasta…

.

.

Mackorna tillför egentligen inget, de äter jag typ bara när jag är hungrig och inte hittar något annat i kylen. De är lätta att rationalisera bort, bara att se till att det alltid finns allternativ att tillgå. Kycklingben att gnaga på, burrata och tomater, brie ost, turkisk yogurt och jordnötter osv. Pastan är tristare att avstå, så det kommer jag att äta 1 ggr i veckan i alla fall 🙂

.

.

Nu blir det strax een första frukost för mig här. Har ingen avokado hemma (fy fasiken vad dyrt det har blivit förresten), så det blir en skål turkisk yogurt med hackade nötter, solrosfrön, linfrön och chiafrön. På gymmet om ett par timmar blir det sedan ett ägg och några skivor skinka innan träningen.

.

.

Ha en finfin dag!

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: