Snyggaste sneakersen under 500 kronor

∼ Innehåller annonslänkar till Afound, Members, Stadium och Gina Tricot ∼

skor-6

.

.

Sociala medier svämmar över av vårkänslor och det har inte varit såhär varmt i Sverige på 50-60 år. Galet, eller hur? Ett typiskt vårtecken tycker jag är att plocka fram sina sneakers, och jäklar vad skönt det är att gå i sådana. Helt klart en favoritdojja för mig. Det finns ju så vansinnigt många modeller att välja mellan och så är det en relativt billig sko. Som dessa som jag köpte här på något erbjudande för 299 kr.

.

.

.Min snygga kappa ser du i sin helhet här, ett riktigt fynd till ett fantastiskt fyndpris och jeansen finns här

 

Man blir lätt bekväm när man en gång börjat använda sneakers till olika outfits och då kommer också suget efter att ha flera par i olika färger och utföranden. Här är fem par snyggingar under 500 kr som skulle göra mycket för min garderob. Alla passar till olika outfits och stiler 🙂

.

.

Skärmavbild 2019-02-28 kl. 10.47.31

.

Cool med snakeprintdetalj för en tuff look. Passar tex till vida byxor och en snygg skjorta eller tight topp. Skorna finns här // svart blank sko matchar jag till tex en svart snyggbyxa och kavaj, skorna finns här // rosa adidas passar sååå bra till ljusa jeans och en snygg t-shirt här // lite smidigare vita i skinn här passar till allt från shortsen till korta kjolen till snyggbyxan och jeansen, verkligen allround // grå supersnygga med snakeprintdetalj här är den perfekta vardagsskon när tex vädret gör det lite opraktiskt med vitt 😉

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: