Den perfekta kappan till det perfekta priset

∼ Innehåller annonslänkar till Ellos ∼

ellos-5

.

.

Hello

.

.

Kikar in en snabbis här innan backen. Vi ska grilla hamburgare i backen idag och nästan hela gänget har redan dragit iväg. Det är Sara och jag som har egna företag som blivit kvar i stugan, haha! Så typiskt, aldrig heeelt ledig, men å andra sidan inga semesterdagar som tar slut osv.

.

.

Nåväl! Har ni sett min nya kappa? Ja men huuur snygg är den inte?! Love it och vet ni vad, den var sååå billig kolla här  (finns i svart här och coolt vårigt rosa här). Ändå så är det ull och den är varm och go och känns faktiskt så mycket mer exklusiv än vad man kan tro när man kollar priset. Ett litet tips bara, såhär på tisdagsförmiddagen.

.

.

ellos-4

.

.

Beige är verkligen våren stora färg och jag älskar det. Så himla användbart och lätt att matcha med annat. En sån här kappa passar lika bra till jeans och sneakers som till klänning eller finbyxor och klackar.

.

.

ellos-6

.

.

Kram

Helena

Skärmavbild 2019-02-26 kl. 12.18.58

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Kamelfärgad ullkappa kan aldrig bli fel! Har en souperfyndad på MQ på 70% rea för ett par år sedan och älskar den. Väldigt lik din snygga och modellan var f ö oxå strålande smashing!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks och trackbacks

%d bloggare gillar detta: