Den passar inte så den får åka tillbaka

lofsdalen-22.jpg

.

.

Idag kommer våra vänner upp och det ser vi fram mot. Det är första gången de bor inne hos oss, annars brukar de hyra något av grannhusen här. Vår stuga är inte jättestor och vi har väl egentligen tänkt mer på att det ska vara snyggt här inne än att det ska vara praktiskt. Vi hade förstås kunnat ha en mycket större soffa, ett längre bord, våningsängar etc, så att fler får plats. Men vi har istället valt att inreda den åt 5 personer som vi är i familjen. Vi hyr heller inte ut huset här som jag fått några frågor om.

.

.

Hur som haver insåg vi att vi behövde fler sittplatser nu när vi ska ha 4 övernattande gäster, så vi tog med en Svanen-fåtölj upp. Den blev snabbt till Lillans ”gaming-stol”, haha! Meeeen… Nej den passar inte alls här, så den får åka med hem igen när sportlovet är över. Vi vill ruskigt gärna ha en till Aluminiumchair (här ser du den), skulle vara så snyggt med två. Kanske i framtiden…

.

.

Nu väntar backen så jag måste gå. Ha en fin fin måndag och början på sportlovet ni som har det.

.

 

Tips med annonslänkar!

Fina nyheter från Gina Tricot ↓

.

 

Rutig skjorta här // härligt med gult mönster här // jag som älskar beige gillar den här

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: