Favorit i repris Busnelplagg under halva priset

∼ Innehåller annonslänkar ∼

Skärmavbild 2019-02-24 kl. 23.41.32

.

Det var så många som gillade det tidigare inlägget med Busnelplaggen under 1000 kr (här är det inlägget, och rean pågår fortfarande) så jag känner att jag bara måste tipsa om att det även här finns klassiska Busnelplagg till under halva priset! Jag har bara ett fåtal plagg därifrån, men oj vad det är favoriter och ja, jag skulle gärna ha mer därifrån i min garderob. Kvaliteten är outstanding och modellerna ofta tidlösa. Det är liksom såna plagg som ens barn kan ärva efter en när de blir stora (bra för barnen, miljön och plånboken). Kläderna kostar en rejäl slant, minst sagt, men med halva priset eller ännu billigare blir det helt klart hanterbart. Så in och kika, säkert finns där något som passar dig och din plånbok.

 

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: