Sånt gör mig glad och tacksam

∼ Innehåller annonslänkar till Nividas ∼

ängelsberg

 

 

När man får jobba i så här fina hus och träffa helt underbara inspirerande människor, då leker livet och jag känner att jag är så otroligt lyckligt lottad som har möjlighet att jobba med det jag älskar allra mest. Människor och hus!

.

.

Jag är så glad att jag tog steget och lämnade en arbetsplats jag iofs tyckte mycket om, men som kvävde mig tack vare dess struktur. Sedan 8 år tillbaka bestämmer jag mina strukturer själv och det passar mig så oerhört mycket bättre. Jag älskar att vara min egen chef och det finns så jäkelens mycket jag vill göra framöver 😉

.

.

Snyggögon, inte sant?

Skärmavbild 2019-02-13 kl. 17.14.19

Nr 1 här // nr 2 här // nr 3 här

 

.

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: