Supersnygga krukor

∼ Innehåller annonslänkar till Ellos ∼

.

.

Gokväll

.

.

Efter jobbdag och sent möte inför den årliga handbollsturneringen Irstablixten (som anordnas här i Västerås för 52a gången!) känner jag mig riktigt klar för att krypa ned i min sköna säng. Vill bara visa de här jättefina krukorna först.

.

.

 

..

De är härligt blanka och fina med riktiga mässingsfat. Och jodå, visst är de snarlika krukorna från Svenskt Tenn. Men så vitt jag vet finns de inte i den här gråa fina färgen (finns även i den här och den här färgen). Krukorna finns också i två olika storlekar. Liten här och stor här. Alla med 25% rabatt!

.

Nu, natti natti!

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: