Bästa solbrännan på några minuter

∼ Innehåller annonslänkar till Bangerhead och Lyko ∼

Skärmavbild 2019-02-07 kl. 09.43.06

.

.

Just nu känns det som att jag skulle må väldigt bra av lite solbränna… Jag är sjukt blek, nästan genomskinlig, och det känns inte så fräscht faktiskt. Någon som känner igen sig?

.

.

Skärmavbild 2019-02-07 kl. 10.10.27

.

1 Löwengrips Self – Tan Drops är koncentrerande brun-utan-sol-droppar som blandas med den dagliga ansiktscrèmen. Hört att den ska vara bra! Finns att köpa här .

2 Collistar Magic Drops. Snabbverkande koncentrat som ger huden en gyllenbrun ton på mindre än en timma. Blandas med fördel med den vanliga ansiktscremen. Låter ju onekligen bra, inte sant? Finns att köpa här.

3 Tan -Luxe Self Tan Anti Age, förvandlar din dagcreme, serum eller ansiktsolja till en anti-age brun-utan-sol produkt (när dropparna blandas i alltså). Innehåller en unik Tri-collagen booster som tillför hud, som har brist på fasthet och spänst, en ungdomlig jämnhet och lyster. Men huuur bra verkar inte det vara? Låter helt klart som något för mig, måste testa helt enkelt! Finns att köpa här

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: