Enkelt att hålla sig varm med dessa

∼ Innehåller annonslänkar till Ellos och Campadre ∼

huset-3

.

.

När vintern lämnar såna här avtryck kan man nästan, men bara nästan, inte låta bli att tycka om den. Tjockt fluffigt täcke och snödrivor som förändrar strukturen i hela vår omgivning. Allt blir lite mjukare, lite tystare och fasiken så mycket vackrare. Jag brukar säga att jag tycker om vinter och snö i Lofsdalen men inte här i Mälardalen. Dels beror det på att jag alltid är ledig och på semester i Lofsdalen, så det gör liksom inget om bilen snöar inne eller om det är 20 minusgrader ute (då är det bara att boa i stugan liksom). Här i Vässan är jag ju nästan alltid på väg någonstans och måste liksom ge mig ut oavsett väder och vind.

.

.

En annan anledning till att vintern känns så mycket lättar i Lofsdalen är att där klär jag mig ordentligt. Jacka, termobyxor, mössa och rejäla vantar. Här är det annorlunda. Det är sällan termobyxorna åker på och på händerna har jag oftast bara ett par relativt tunna skinnhandskar (svårt köra bil med stora vantar). Burr hatar att frysa! Det enda jag inte fryser om ute på vintern, oavseett om jag är i Lofsis eller här hemma, är fötterna. Inne på mitt andra par Uggs nu och det är verkligen bara det som gäller i kylan. Så himla skönt. Mjuka som tofflor och varma som få.

.

.

Skärmavbild 2019-02-05 kl. 12.12.04

.

.

Köpte mina första, ett par grå, 2012 och de höll till för bara något år sedan då jag drog till i dem så att skinnet gick sönder. Synd… annars hade de säkert hållit ännu.

.

.

.

.

Uggs-paret nummer två köptet jag när no 1 gick sönder. Fluffiga och söta är de och Lillan tycker att jag ser ut som en renskötare när jag använder dem, hehe. Jag ser gärna ut som en renskötare då tänker jag, för skönare skor går inte att hitta.

.

.

Ett litet tips från mig är att kika in här, där är det utförsäljning på Uggs just nu. Annars är det den här varianten jag skulle vilja ha nästa gång det är dags att köpa nya. För nya det blir det förr eller senare 🙂

.

.

Förra julen fick jag av Magnus ett par underbara tofflor från Ugg i ett paket. Hur sköna som helst och jag använder dem varje dag, sommar som vinter. Eller ok då, kanske inte när det var 30 grader i 6 veckor i somras… men annars så! De börjar bli lite slitna nu och jag har börjat snegla på ett par nya. Kanske blir det de här när mina ger upp.

.

.

Skärmavbild 2019-02-05 kl. 21.12.45

.

.

Kram

Helena

.

.

 

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: