Är mitt liv möjligen lite fulare än andra random bloggares

vardag-20

.Hämta barn + barncykel i skolan i 10 minusgrader iklädd en 8 år gammal jacka, mysbyxor och toppluva – not so fashion!

.

.

Trots att jag varit i den här branschen i 10 år nu, måste jag ibland påminna mig själv om att det sannolikt finns fler bloggare där ute som inte alltid är tipp topp självlysande stjärnor, utan att det faktiskt oftast ligger otroligt mycket tid och arbete bakom flashiga fasader, hårsvall som lejonmanar, perfekta makeuper och stylade outfits att dö för. Eller har jag helt fel… kanske är det bara jag som har ett ovanligt fult vardagsliv?

..

.

vardag-18 vardag-24

Skidunderställ, flottigt hår och putmage – perfekt outfit för att hänga gardiner på en söndag, eller?

.

.

vardag-28 vardag-22

Att trängas och handla kött i Saluhallen är inte alltid drömmen för en stressad (sur) mamma en fredagseftermiddag. Annat blir det när kameran uppmärksammas, då dras det minsann på smilbanden rejält. Meeen… tar fotografen inte massor av bilder är det inte säkert att någon av bilderna blir tillräckligt bra, och då går de i alla fall inte att använda i bloggen…

.

.

vardag-23

Inte ens finklädd och uppsminkad känns mitt liv särskilt snyggt alla gånger…

.

.

vardag-27

Ja, vad ska man säga… Knäböjningen vid kontorsstolen, och så den minen till på köpet. Är det bara jag som får knasiga associationer? Men nej nej, det är bara en helt vanlig ställning, framför en kamera på stativ, för att få till rätt ljus på sminkningen i en bild.

.

.

Kommentarer på det?

(Klicka på rubriken så kommer kommentarsfältet upp längst ned)

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

10 kommentarer

Skönt att se att du inte är så piffig hela tiden. Kanske vågar jag mig förbi affären nån dag. Har mina lediga dagar torsdagar och fredagar och då är jag oftast inte så fixad… Gillar att du är så bjussig!

Gilla

Halloj där! Du duger mer än väl precis som du är! Härligt med människor som du. Naturlig är ordet. Tack. Idag fick jag 🌷72 röda och vita tulpaner av min man. Kan vara min ålder, ha, ha ha.
Bästa hälsningar/BrittMarie🌷

Gilla

Ängslig😂?? Det är nog snarare dina fördomar som spökar. Älskar denna genuint ärliga blogg där inte allt handlar
om yta❤

Gilla

Hej! Det var riktigt roligt att läsa och se dina bilder. Jag uppskattar det mycket. Allt är både perfekt och operfekt, kan man tro något annat.

Gilla

Tycker dessa inlägg är lite ledsamma. Du borde inte känna sådant självförakt. Många är givetvis som du, mindre glamorösa i vardagen. Sen finns det dom som faktiskt lyckas hålla ”mer stil” för det mesta kanske iaf. Men vi är ju olika. Själv kan jag tycka att inrednings/mode/skönhetsbloggar är lite som glassiga magasin. Man VILL se sånt som är vackert, eftersom vardagen som sagt inte är så glamorös alla ggr!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: