Rosa och beige i vår = min melodi

∼  Innehåller annonslänkar till Gina Tricot  ∼

skärmavbild 2019-01-25 kl. 17.36.27

.

.

Både rosa och beige är favoritfärger hos mig, så vårmodet i år verkar synnerligen lovande. Maaassor av pastell och beige i år vet ni! Kan verkligen lätt se mig själv i rosa silkig blus (har förresten en liknade sedan gammalt), ljusa jeans, guldiga örhängen, beige stövletter och så en chic matchande väska. ”Sadelväskan” kommer ursprungligen från Dior och släptes första gången 2000. Carrie Bradshaw gjorde den till en it-väska då för 18 år sedan och nu har den återigen blivit helt omåttligt poppis (bland dem som kan langa upp en 60 000 kr för en väska alltså), den här varianten har dock de flesta råd med 🙂

Rosa blus här // ljusa jeans här // bälte här // boots här // väska här // nagellack här // ansiktsmask här //örhängen här // ring här

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: