Morgon i fjällhuset

∼ innehåller annonslänkar till Cervera, Ellos och Twillfit ∼

lofsdalen-4

Finaste sopborstsetet från Iris Hantverk finns här, silkigt supersött nattlinne finns här här och lovely silkig morgonrock här.

.

.

Godmorgon

.

.

Ser ut att vara kallt ute idag, men här inne är det varmt och gött. Gud vad jag gillar det, för jag hatar att frysa. I det här huset fryser jag aldrig, och det är underbart. Jag kan gå barfota med bara ett tunt nattlinne på mig en hel dag (om jag skulle vilja det) och ändå känna mig varm och go. Det händer aldrig hemma i huset i stan. Nog för att vi har varmt och skönt där också men där har vi ingen golvvärme så golven är ganska kalla så jag har nästan alltid tofflor på mig. Tack och lov har vi dock golvvärme i samtliga badrum och inne på kontoret.

.

.

Även om jag gillar att gå barfota här uppe gillar jag inte att sova utan strumpor. Ogillar starkt att känna mina kalla fötter mot mina egna bara ben när jag sover. Ett par fluffsockor som de här är därför perfekta lösningen. Sover annars ofta i skidstrumpor i ull och det är ju inte jättesexigt, hahaha! Inte för att dessa är speciellt mycket sexigare, men ändå aningen bättre, eller hur?

.

.

lofsdalen-6

.

.

Idag stannar jag i stugan medan Magnus kör årets första åk. Jag vill städa och fixa lite här inne. Torka ur skåp, rensa i skafferiet osv. Tycker det är mysigt 🙂

.

.

Kram

Helena

.

‘.

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Strumpor på natten måste vara ett släktdrag. Syster Ulrica hade ullstrumpor på natten i 30-graders värme i Thailand. Mina tossiga jäntor🤣 🤣❣

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: