Är ni nyfikna på min Magnus? Här kan ni se honom live

skärmavbild 2019-01-11 kl. 18.45.09

(Klicka på bilden så kommer du till klippet)

.

.

Halloj lördagkväll

.

.

Jättetrött och extremt ont i bröstkorgen idag igen (undrar vad som hänt…). Ligger på soffan och tar igen mig och kollar Mandelmans som är tillbaka med en 3e säsong och Mys Bröllop som jag helt missat.

.

Idag tänkte jag bara visa er min älskade Magnus som i veckan blev anlitad som handbollsexpert av SVT lokalt (annars jobbar han på bank)! Han har tidigare både själv spelat i elitserien och tränat Västerås/Irstas herrar på den tiden (i början av 2000) då de spelade i elitserien. Sen har han ju också tränat Lillans största storasyster och hennes lag ända från de var pyttesmå upp till att flera av dem (inklusive Lillans syster) började spela i högsta divisionen med damlaget. Längs vägen dit vann de både SM och en massa andra fina pokaler. Så stolt över honom och Lillans syster förstås (japp, det stämmer att jag är helt osvensk och inte alls förstår varför man ska vara blygsam och inte framhålla sina framgångar). Hur som helst vet jag att ni är många som är nyfikna på vem min Magnus är, och eftersom han är lite hemlig av sig, vill han aldrig vara med i bloggen, men så när han nu plötsligt dyker upp så här helt offentligt ”på TV” tänkte jag att ni kanske ville se honom, hehe! Så varsågoda, 3 minuter Magnus med analys av både dam och herrhandbollen i Västerås.

.’

Hum, undrar varför han inte berättade att han nuförtiden har det prestigefyllda uppdraget att träna flickor födda -08? 😉

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: