En klassisk ullkappa håller en evighet

∼ innehåller annonslänkar till campadre och filippa k ∼

1

.

.

Hallå

.

.

Helgen i Jönköping börjar lida mot sitt slut även om vi har två matcher kvar att spela och inte kommer att landa hemma förrän framåt midnatt. Har slagit mig ned på Scandic Hotell mittemot arenan och försöker planera lite jobb inför den kommande veckan. Helt ärligt så känner jag mig inte 100% frisk ännu, men de jobb som är inplanerade ska jag nog lyckas ro i land ändå. En mindre lägenhet ska stylas, ett par samarbeten på bloggen ska fotas och skrivas och så ska jag på möte i Stockholm angående just bloggen. Ska bli så skönt att få klä på sig ordentliga kläder, sminka sig och fixa frissan (måste klippa mig också…). Har typ bara gått i pyjamas och mysbyxor i två veckor nu. Ska ta och plocka fram min fina ullkappa som jag faktiskt knappt använt den här vintern, hade glömt bort den helt enkelt… Nu ska jag ta och packa ihop här, bilen ska tankas inför hemfärden och så tror jag att Lillan behöver ett stärkande mellis.

.

.

Tips!

Liknade svart ullkappa som jag har på bilden finns här till ett helt otroligt bra pris. Missa för allt i världen inte den om du är på jakt efter en kappa att ha länge. Den här kvaliteten till det här låga priset hittar du inte igen! Även här finns en liknande kappa, också den i fantastisk kvalitet i ull och kashmirblandning (sjukt bra pris på den också).

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: