Nyårsglammig i budgetalternativ från kedjorna

∼ innehåller annonslänkar till lindex, cubus, ur & penn, hm ∼

Skärmavbild 2018-12-31 kl. 05.09.07

.

.

Eftersom jag varit sjuk sedan innan jul har det där med nyårsstass inte varit en prioriterad fråga för mig inför kvällens festligheter. Jag har mer koncentrerat mina tankar kring att jag  m å s t e  bli frisk. Men… nu när jag faktiskt känner mig bättre börjar jag istället känna lite lätt panik eftersom jag verkligen inte har något alls att sätta på mig. Efter en snabb genomgång av butikskedjorna i stan (som har öppet nu under nyårsaftonen) har jag i alla fall hittat följande plagg som a) lämpar sig för nyårsfirandet ikväll, b) är billigt och c) går att köpa med superkort varsel! Så nu är det bara att ta ett race ned på stan innan det är dax att bege sig ut till farfars hus strax efter lunch.

.

.

Rosa silkig blus här,

Kort paljettkjol här,

Svart paljettklänning här,

Örhängen här

Superläcker sko här

Silverklänning här

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: