Vårt nyårsfirande och därför har det varit tyst här

∼ innehåller annonslänkar till ellos och cubus ∼

nyår

.

.

Jag vet, det är inte klokt men jag har inte kikat in här sedan natten mot nyårsaftonen. Det är bara så att jag har helt enkelt inte orkat det. Lider fortfarande av sviterna från den där hemska influensan som däckade mig helt strax innan jul. Jag hostar och hostar och är trött och  s v a g  mest hela tiden…

.

.

Nyårsaftonen gick hur som helst förhållandevis bra och vi hade det jättetrevligt. Blev dock varken promenad eller spabad som är lite av en tradition. Maten hämtade vi från K9 och den var verkligen sååå bra och konceptet var förstås oslagbart när man inte kände sig helt 100%.

.

.

Med mig ut till svärfars hus hade jag två olika outfits, och jag var väldigt glad för det. Hade köpte en plajettklänning liknade den här (men min var faktiskt inhandlad 2nd hand på Läkarmissionen) men kände någonstans att det tog emot att hoppa i en så pass obekväm dress när huden ömmade lite sådär febrigt och hostan gjorde att jag stod dubbelvikt titt som tätt. Istället dressade jag upp i en superbekväm outfit som jag köpte bara några timmar innan vi hoppade i bilen och körde ut. Hittade nämligen ett par glittriga mjukisbyxor här och en supermjuk topp (i det här materialet) till det facila priset av totalt 249 kronor när jag i halvpanik kutade runt på stan i 20 min. Bingo! Snygg och bekväm, just vad jag behövde den kvällen!

.

.

Nu är klockan 21.45, det är fredag och jag ligger på ett hotellrum i Jönköping. Jag känner mig rätt slut och ska strax släcka. Berättar i morgon om vad jag gör här och varför jag bytt hotell 3 ggr under dagen…

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: