Bakslag och imorgon är det nyårsafton och allt

∼ innehåller annonslänkar till ellos, designonline och newport ∼

lillans rum-2

.

.

Det känns så passande med sängbilder nu tycker jag, för det är fortfarande här jag spenderar merparten av dygnets 24 timmar. Ja inte i just den här sängen, för det är Lillans säng, men i sängen i rummet bredvid, där boar jag mest hela tiden.

.

.

I fredags kände jag mig nästan frisk. Åkte runt med Lillan och bytte några julklappar, köpte en juicepress, handlade sjukt mycket frukt, var till Saluhallen Slakteriet och köpte finfint kött till kvällen, och lagade en god och mysig middag till familjen. Ordningen kändes tämligen återställd och det var så himla skönt. Under lördagen försökte jag att färdigställa det där jobbet som som jag fick avbryta när jag blev sjuk veckan innan (då jag inom loppet av 1,5 veckan skulle planera, handla och möblera upp ett helt radhus…). Det visade sig vara en inte så jättebra idé… Vid 16.00, efter några timmars jobb med att hänga gardiner och skruva ihop lampor, var jag helt slut, febern var tillbaka och det var bara att åka raka vägen hem till sängen igen. Jäkla skit!

.

.

lillans rum

Liknade sänggavel här, taklampa (med 600 kr rabatt) här, liknade gardiner i sammet här, mjukaste sänglinnet här, doftpinnar med den underbaraste doften här

.

.

Jaha, så är det nu dagen innan nyårsafton idag och jag hoppas verkligen i min själ att jag kommer att vara på allerten imorgon. Lillan ser så otroligt mycket fram mot den här dagen så jag kan bara inte sabba den för henne. För 4e året i rad firar vi nyårsafton tillsammans med våra bästa vänner i farfars hus ute vid sjön. Vi brukar börja med att promenera en sväng i omgivningarna, efter det bastar och badar vi bubbelkopp med småtjejerna, innan vi gör oss vackra inför kvällen och middagen. Förra året kom vi till insikt i att vi tillbringar alldeles för mycket tid i köket med alla rätter varje nyår, så vi bestämde oss för att göra annorlunda i år. Det blev catering med en 5 rätters nyårsmeny från en av Vässans allra bästa restauranger! Så himla perfekt, speciellt med tanke på att jag inte är tiptop och helt i form.

.

.

Så nu vet ni hur det ligger till, håll tummarna för mig i morgon 😉

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Vilken otur du har!
Jag har följt dej länge, sen udden-tiden, o har nu en fråga. Din svarta köksbänk i ek som ni slipade o gjorde svart hur ser den ut idag? Är den fortfarande fin, eller skulle du gjort på nåt annat sätt idag? Blir det ett bra o hållbart resultat? Jag har en likadan orange ekskiva som jag är så trött på….
Gott nytt år och hoppas du blir frisk snabbt nu! Kram!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: