Sovrummet jag knappt lämnat på 6 dagar

∼ innehåller annonslänkar till mio ∼

sovrum-12

.

.

Hej på er, uppe med tuppen idag eftersom hostan gör det helt jäkla omöjligt att sova (ligger dock kvar i sängen som ni förstår). Alltså det är en sååå otäck hosta som sitter långt långt ned i bröstet. Jag får ständigt inta olika kroppslägen för att liksom komma åt att hosta upp segt slem. Hukad framåt med lite slagsida åt vänster fungerar bäst, och ja då säger det sig själv att det är himla svårt att sova…

.

.

Inne på min 6e sängliggande dag idag och jag känner att kroppen börjar ta stryk av allt liggande. Nacken värker och ländryggen känns stel. Igår var jag uppe och duschade, tvättade håret, sprayade på mig av ljuvlig doft jag fick av Lillan till julklapp, och så lockade jag håret lite. Det var ljuvligt att känna sig som folk en liten stund. Håret blir totalkatastrof om jag bara tvättar det och lägger mig utan att fixa till det. Ser ut som en häxkvast… Med några lockar i blir det mjukt och följsamt istället så det var värt ansträngningen.

.

.

sovrum-11

.

.

I övrigt är jag väldigt nöjd med våra val till sovrummet. Sängen är underbar (skrev om den här), och stilen känns mitt i prick. Några detaljer kvar bara sen är det helt klart.

.

.

Är du på jakt och ska uppdatera ditt sovrum kan jag tipsa om att Mio har mellandagsrea med 50% rabatt på en massa saker. Här har jag valt ut några favvisar till sovrummet.

Fluffig stooor hotellkudde 50 x 90 cm halva priset här

Lyxig säng liknade vår till halva priset här

Och för den lite mindre plånboken finns här en kontinentalsäng för under 10 000 kr just nu

Fin sänggavel här med 3000 kr rabatt

Vi har helt slutat med duntäcken i vår familj, fibertäcken är så mycket skönare. Här finns ett till halva priset.

Och så måste jag tipsa om sammetspuffen här precis rätt färg till vårt sovrum, funderar på att knipa en innan de tar slut…

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Hej o hopp stopp stopp du skall inte ut på ngn rea shopping av puffar. Du skall ta det lugnt. Skicka bud till ica / apoteket att införskaffa bromhexin. Samma dos i den rec fria som i mollipect förutom efedrinet så börja med den för att lösa upp slemmet. Krya krya!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: