Lite dyrare lyxgym, men det är banne mig värt det

stronger-21

Hej hej

.

.

Julen närmar sig med stormsteg och alla vet ju vad det innebär… mat, mat, mat och godsaker. Jag har inte jättelätt för att gå upp i vikt, pendlar + / – 5 kg som mest. Bryr mig inte så mycket om det, men brukar försöka hålla mig till den nedre delen av skalan fram mot sommaren. Enklast och mest effektivt för mig är att köra lchf. Det har alltid gett bra resultat och jag mår dessutom oförskämt bra med den dieten eftersom jag tror att min kropp har lite svårt för i första hand bröd.

.

.

Inför sommaren som passerat började jag också att träna. Gillar egentligen inte alls det, men den här gången hittade jag något som passade mig alldeles utmärkt. Boost Private Health Club. Ett litet familjärt gym där jag varje dag hade tillgång till en personlig engagerad tränare (sjukt bra), eget träningsschema, det serverades frukost, frukt, nötter, bubbelvatten, kaffe och te. dessutom var det superfint inrett, luktade gott, spelades skön musik och i duscharna fanns både shampo, balsam och tillgång till handdukar, fön och plattång! Det var verkligen ingen uppoffring att träna där, utan kändes mer som en jäkligt bra och ganska lyxig start på dagen. Det var inte bara allt lullull runtom som jag gillade utan faktiskt också själva träningen. En cirkel av tämligen enkla maskiner, alla individuellt utprovade för mig, och programmerade med ett kort som man bara stack in i dem så ställde de in sig själva. Hur smidig som helst.

.

.

Skärmavbild 2018-11-21 kl. 09.30.36

.

.

Det var som ni förstår inte det jättebilligt att träna där då (men de har faktiskt sänkt priset med en hel tusenlapp per månad nu upptäckte jag) och när semestern började och jag insåg att jag skulle vara borta större delen av tiden pausade jag mitt medlemskap med intentionen att börja igen i september, men har jag gjort det… Nej! Men nu är det banne mig dax igen! Jag gillar inte att träna, men förståndet säger att jag måste röra på mig för att må bra i framtiden, och just nu är Boost det enda alternativet jag kan tänka mig, så jag får helt enkelt betala det det kostar för att träna där (vilket ju faktiskt inte ens var så farligt nu med det sänkta priset). Jag har ju två fina set med träningskläder från Stronger här (adlink) som bara har använts som arbetskläder fram till nu, men nu ska de äntligen få användas i sin rätta miljö.

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: