2012 tyckte jag att jag var urmodig som bar detta

∼ innehåller annonslänkar till Gina Tricot ∼

c3a5sby

.

.

Det finns ett plagg som jag har som fick otroligt mycket komplimanger och frågor om förra året, och det är min fuskleokappa. Jag köpte den alltså förra året, och nu har jag plockat fram den ur garderoben igen, och ja, komplimangerna och frågorna tycks fortsätta komma den här säsongen med. Den är varm och go och passar lika bra till ett par jeans som till en festklänning. Den passar faktiskt till mysbyxor och Uggs också, hahaha!

.

.

Glädjande nog finns more or less exakt samma jacka här, hos Gina Tricot i år. Jag brukar tipsa om det när någon frågar om jackan (jag köpte min hos Lindex, men där finns den inte kvar).

.

.

c3a5sby-2

.

.

Lustigt nog var jag för bara några år sedan alldeles för feg för att bära leoprints och jag minns att jag kände mig oerhört modig när jag tog bilderna här nedanför. Det var 2012. Nu 6 år senare finns den här toppen som är väldigt lik min till salu och jag kan inte låta bli att undra varför jag gjorde mig av med min…

.

.

Skärmavbild 2018-11-22 kl. 21.35.54

.

.

När jag letade runt efter bilder till det här inlägget hittade jag förstås en och annan goding som jag gärna hade lagt tassarna på, tex den här kjolen som jag nog faktiskt måste köpa… den kostar bara 249 kr, så det känns som att det är hanterbart. Speciellt med tanke på att jag egentligen velat ha en sådan ända sen innan sommaren! De blev ju urpoppis i somras så många liknande tog slut.

.

.

I somras köpte jag också en sån här, men den fick jag lämna tillbaka. Fattar inte hur den kans itta så fint på modellen, på mig satt den jättekonstigt och jag upplevde det som att man behövde vara betydligt mer bystig än vad jag är för att den skulle sitta bra. Men det kanske är jag som är konstigt byggd?

.

.

Nu ska jag sova och ladda inför morgondagen i butiken. Hämtade en massa snygga kläder, julgrejer och annat fint på Tullhuset idag, så imorgon när jag bjuder på glögg och peppisar finns massor av nytt att fynda för er som kommer förbi! Jag lovar, ni kommer inte att gå tomhänta därifrån 🙂

.

För er som inte vet vart min butik ligger, så är det på Skolgatan 4, ”gamla kiosken” bakom Rudbeck. Öppet 12-18 Välkomna ♥

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks och trackbacks

%d bloggare gillar detta: