Lite franskt chic eller bara ”too much”?

∼ innehåller annonslänkar till Gina Tricot, Lindex, Bangerhead, Ellos och My Theresa ∼

mode-3

.

.

På väg ner på stan. Det är nog det som jag tycker är bäst med att bo i stan, att man lätt och ledigt kan promenera ned på stan närhelst man vill. Numer cyklar jag iofs mest, men en promenad då och då är skönt. När vi bodde på Udden var det svårare att vara spontan, framförallt med restaurangbesök och sådant där man kanske hade lust att dricka ett eller ett par glas vin. Skulle alltid styras upp med skjuts eller taxi och så. Nu har vi 10 min promenad på cykelväg ned till centrum där också min butik ligger. Några minuter på hojen så är jag där. Lite jobbigare hem, då går det brant uppför bitvis och jag är inte särskilt stark i benen, så då får jag leda cykeln, haha!

.

.

mode-4

.

.

Som ni ser blev det skinnbrallorna som jag skrev om igår. Gud så sköna de är! Supermjuka, följsamma och ganska höga i midjan. Omöjligt att se att det inte är äkta skinn. En cool skjorta åkte ned i påsen också 🙂

.

.

mode-5

.

.

Lillan som tog bilderna tyckte att det blev ”too much” med de röda läpparna till baskern och skinnbrallorna men jag fick feeling och kände mig ovanligt cool för att vara jag. Det är sant, jag lovar, haha!

.

.

Vad tycker ni förresten om min kappa? Hiss eller diss? Mycket prisvärd kappa i fin ullblandningskvalitet. 30% rabatt är det på den och alla andra ytterkläder hos Lindex idag och under morgondagen (ons), fyndigt läge alltså! Jag har önskat mig en beige kappa länge, och det är väl egentligen den här som är drömmen, men av uppenbara skäl förstår ni säkert varför jag avstått, blink 😉

.

.

mode mode-2

.

.

Skinnbrallor här

Skjorta här

Basker här

Läppstift här

Kappa här

Skinnhandskar här

Boots liknade här

Väska Céline

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

Jag tycker du är cool som tusan och tjohej va lillan är duktig fotograf..;)
7/12 ska Helena o jag till åsby och västerås….har du lilla butiken öppen då?
Är ju SÅ nyfiken..;)
Puss på dig lilla fransyskan..;)

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks och trackbacks

%d bloggare gillar detta: