Mitt i ett renoverings och fixflow

∼ innehåller annonslänk till Bangerhead ∼

bloggen-3

.

.

Men hallå där

.

.

Inte så mycket fashion denna söndagmorgon, haha! Vi har hamnat i ett mindre flow av olika typer av fix här hemma. Det är så skönt att vara igång med det igen. Kändes ett tag (läs några år) som att vi var så trötta på att renovera så vi mådde dåligt bara vi såg en hantverkare eller en målarpensel.

.

.

Det har släppt nu och vi är igång med både köket, som ni såg igår (där ska vi iofs inte gör mer just nu), och källaren, och så har vi gjort om Lillans rum. Har även en del grejer från vardagsrummet ute till försäljning på Blocket och annat är på väg hem till oss. Så sjukt fina saker, får nästan nypa mig i armen för att förstå att vi faktiskt beställt en dröm-möbel. Lite lång leveranstid på en del saker bara och tålamod är inte min bästa sida hrmpf…

.

.

Hämtade igår ut ett paket från den här butiken, som har 20% rabatt på nästan all make up fram till imorgon (wow, fick massor för pengarna), och jag är nu sååå ivrig på att få prova allt. Aldrig i mitt liv hade jag gissat att jag vid 46 års ålder ganska plötsligt skulle börja intressera mig för smink. Men men, det är det som är så roligt med livet, att man aldrig vet vad som lurar bakom nästa hörn.

.

.

Kram och ha en fin söndag!

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: