Farsdagspresenter under 500 kronor

Skärmavbild 2018-11-05 kl. 21.49.16

.

.

Fars dag är bara en vecka bort och har du inte börjat fundera på vad du ska köpa, om du ska köpa något, är det hög tid att göra det nu, speciellt om du tänkt dig att handla något på webben. Nästan alla webbshoppar levererar inom ett par dagar nuförtiden så det är lugnt, men så är det det där med att komma på något fiffigt också.

.

.

Fars dag tycker jag är ett sådant där tillfälle när man kan köpa något som man bara vet kommer att användas massor. Strumpor, mössor, en sjal, en snygg t-shirt eller klassikern… kalsonger! Jag tycker inte att det behöver vara så himla märkvärdigt (läs dyrt) det är ändå tanken som räknas. Eller hur? Allt i det här collaget kostar under 400 kr, förutom sjalen som kostar 595, en lagom slant för en farsdags present tycker jag.

.

.

Mjukaste sjalen i ull och cashmereblandning här

T-shirt i superlättviktsbomull som är GOTS-certifierad hittar du här

2-pack med stilrena kalsonger här

Fint rakset finns här

Varm och gosig mössa i merinoull här

Strumpor med perfekt passform här

Stickade fingervantar här

.

.

Kram

Helena

.

.

 

 

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: