Äntligen! Öppettider i min butik Studio 4

∼ innehåller reklam för min egen butik studio 4 ∼

butiken-6

.

.

Halloj!

.

.

Wow, det är redan onsdag och jag fattar inte vart tiden tog vägen?! Jag var ju nyss i Wien på semester liksom och snart har jag gjort en hel arbetsvecka, eller i alla fall en halv 🙂 .

.

.

Well well, mitt i den här intensiva jobbveckan slår jag nu för första gången upp portarna ”på riktigt” till Studio 4, min lilla butik på Skolgatan 4 (precis bakom Rudbeck).

.

.

butiken-5 butiken-8

.

.

Torsdag och fredag har jag öppet från 10.00 till 18.00!

.

.

Kom förbi en sväng och shoppa kläder, skor och inredning från exklusiva varumärken som Valerie, Day, Apair, Gant, Marella, Odd Molly, Twinset, Dondup, Tine K etc etc till riktigt låga outletpriser (allt från Tullhuset Living). Kanske hittar du godbitar till dig själv, eller så kanske den där perfekta julklappen till någon kär, finns i min affär (nej men fy vilket dåligt rim, hahaha, jag kunde bara inte låta bli). .

.

.

butiken-4 butiken-9

.

.

Självklart bjuder jag alla kunder på en kopp kaffe med något gott till.

.

.

Studio 4
Skolgatan 4
722 15 Västerås
Tel: 070-797 07 54

.

.

Kram

Helena

.

 

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: