Fy fasiken så fel jag hade, och så fick jag silkeslent hår med grym lyster

∼ inlägget innehåller annonslänkar till Lyko ∼

butiken-10

.

.

Sannolikt är jag rätt knasig i bollen för jag har gått omkring i mer eller mindre hela mitt vuxna liv och trott/inbillat mig att kvaliteten på diverse skönhetsprodukter inte spelar så stor roll. ”Same shit, different names” har jag tänkt liksom. Jag är idag 46 år 5 månader och någon vecka gammal ungefär och jag måste erkänna… Fy fasiken vad fel jag haft!

.

.

Nu vet jag ju inte om det är någon skillnad mellan exempelvis en hårinpackning som kostar 200 kr och en som kostar 400, men jag vet banne mig att det är  s t o r  skillnad på en från Ica som kostar 50 kronor och en från ett professionellt märke som kostar 200-300 kr. En annan sak som jag också lärt mig på senare tid är att lull lull som keratinspray, glansspray, hårolja etc, etc är det som skiljer agnarna från vetet. Alltså, mitt hår har gått från att vara tunt (det är det iofs fortfarande men det syns inte på samma sätt), strävt och spretigt, till att vara blankt, mjukt och väldigt följsamt sedan jag började skämma bort det med en rad olika produkter (sådant jag fnyst åt tidigare). Jag är bara så nöjd, och för första gången på säkert 25-30 år, känner jag mig nöjd med mitt hår. Behöver slinga botten bara men det är en annan sak 🙂

.

.

Vad är det då jag skämmer bort mitt hår med sedan en tid tillbaka?

.

.

Skärmavbild 2018-11-08 kl. 01.16.42

.

.

Wella Luxeoil som bygger upp strået inifrån och ut och gör dem släta, finns här (köp det här paketet så får du en liten reseförpackning på köpet).

Wella Luxeoil Conditioner. Har fått lära mig att man ska använda balsam även efter en inpackning, och den här är suverän!

Wella Luxeoil keratin restore mask, inpackning utan motstycke! En liten klick i handflatorna, lätt att fördela i hela håret, underbar doft och gör håret sååå följsamt. finns här.

Wella Balance Scalp Shampo. Jätteflaskan här med pumpen här, som det faktiskt visade sig att min känsliga hårbotten tål. Härligt, för den är riktigt bra!

Wella Luxeolil Keratin Boost som stärker håret. Några lätta sprayduttar över handdukstorkat hår bara. Finns här

Torrshampo är magi kan jag tala om, för er som inte har provat alltså, och Wellas variant, som finns här är lätt den bästa jag provat. Från att ha behövt tvätta håret  v a r j e  dag till att tvätta det typ 2 ggr i veckan, med bara torrshampo däremellan alltså, det är ju fantastiskt. Andra torrshampon jag provat har gjort håret sjukt strävt, ni vet sådär så att man kan ställa en test rakt upp och låta den stå, men så funkar inte denna. Håret blir bara lätt och silkigt.

Wellas spray här är också himla bra, även om jag inte märkt lika mycket skillnad på slutresultatet när jag jämfört den med andra sprayer jag använt tidigare, som när jag jämfört slutresultatet för andra produktkategorier. Det är nog mest lukten som skiljer sig mot den väldigt mycket billigare sprayen jag hade tidigare. Den luktade lite fränt, medan denna luktar mer sofistikerat och behagligt om jag säger så.

.

.

Det enda jag faktiskt saknar är något slags värmeskydd när jag stylar håret med fön och tång… Wella har den här, men den har jag inte provat. Någon av er som har det? Eller någon som har något annat tips kanske? Annars har Lyko samtliga Wellas produkter till väldigt bra pris.

Skärmavbild 2018-11-08 kl. 00.49.26

.

.

Skärmavbild 2018-11-08 kl. 01.23.32

.

.

Och avslutningsvis – skulle jag rekommendera bara 1 eller 2 av produkterna här ovan, ja då skulle det få lov att bli inpackningen här och torrshampot här. De har jag allt lite svårt att tänka mig att klara mig utan nu…

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: