Den lilla svarta

∼ innehåller annonslänkar till HM och reklam för min egen butik Studio 4 ∼

lofsdalen

.

.

Tänk så enkelt det är att klä upp sig bara man har en snygg klänning och ett par snygga klackar. Det kan liksom aldrig bli fel. Snyggklänningen på bilden kommer från Valerie och den finns i min butik, precis som skorna från Stylesnob. Perfekta plagg inför vinterns festligheter.

.

.

lofsdalen-3 Skärmavbild 2018-11-02 kl. 08.07.40

.

.

Några andra riktigt fina prisvärda varianter på ”den lilla svarta” har HM. De är dock inte fullt så korta som den från min butik. Titta på den här fodrade och skira klänningen i jacquardvävd kvalitet från HM. Vilken dröm! Plisserat är också jättefint tycker jag och den här supersöta klänningen för bara 399 kronor är ett riktigt kap, eller hur?  Sist men inte minst vill jag tipsa om den här fina klänningen. Med fjärilsärm och gnistrande stenar vid ringningen behövs inget annat än ett par enkla örhängen, ett par klackar och så är man ”all set” för ett härligt partaj. Här hittar du förresten fler fina svarta klänningar från HM.

.

.

.

.

Idag är det dags för Spanska Ridskolan här i Wien och vi är sååå taggade!

.

.

Ha en fin fredag!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Du länkade aldrig till var man kan hitta väskan du hade köpt i förra inlägget, den tyckte jag bäst om och skulle vilja kolla upp lite mer. hoppas på info om det .

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: