Hoteltips – prisvärt Boutiquehotell i Wien

∼ innehåller annonslänk till hotels.com ∼

wien-21

.

När jag bokade det här hotellet i Wien vet jag inte om det var så att många hotell redan var fullbokade, för mer eller mindre alla hotell som föreslogs av bokningstjänsten var antingen superdyra lyxhotell eller billiga läbbiga ställen där jag inte alls var sugen på att bo. Det fanns några få hotell som kändes som bra mellanalternativ (prismässigt) och The Harmony Vienna var ett av dem.

.

.

wien-22

.

.

The Harmony Vienna är ett alldeles utomordentligt och prisvärt 4-stjärnigt boutique and art hotel, precis utanför den allra centralaste citykärnan i Wien. Stefansdomen, som är en geografiskt utgångspunkt för turister ligger ca 20 min rask promenad bort, men spårvagnen går en tvärgata bort så den använder vi.

.

.

Hotellet är modernt och fräscht med stora luftiga rum och badrum. Sängarna är supersköna och fyllda med härliga kuddar och fluffigt stort täcke (och jag missade att fota på rummet innan vi sabbade den fina bäddningen…). All personal är oklanderligt korrekta. De är uppmärksamma, hjälpsamma och mycket måna om att man ska trivas. Hela hotellet känns liksom så välkomnande och trevligt, och så är allt snyggt och stilrent inrett.

.

.

wien-20

.

.

Något jag alltid ser fram mot när jag bor på hotell är frukosten och jag behövde inte bli besviken här. Mycket att välja på, fint och fräscht upplagt, snabb trevlig personal och så en snygg matsal. Perfekt ställe att börja dagen på. De serverar till och med iskallt bubbel till frukosten för den som är sugen på det. Mamma och jag tog oss faktiskt ett glas härom morgonen när vi åt en sen frukost.

.

.

Ett extra litet plus får The Harmonie Vienna för att de varje eftermiddag bjuder sina gäster på afternoon tea med goda bakverk i biblioteket. En sådan himla trevlig gest tycker jag!

.

.

wien-24

.

.

Betyg slutligen

Läge: ♦♦♦♦
Rummen:♦♦♦♦
Frukost: ♦♦♦♦♦
Service: ♦♦♦♦♦
Prisnivå (i förhållande till upplevelse): ♦♦♦♦♦

.

.

Anledningen till att de inte får full pott på rummet är för att det måste finnas en nivå högre till ”Lyxhotell”. Men annars var det så bra som det bara kan bli!

.

.

Rekommenderas varmt!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: