Det enda man behöver som turist

∼ innehåller annonslänk till ideal of sweden ∼

wien-19

.

.

Jag minns hur det var när jag reste jorden runt som 19-åring. Det enda vi hade att luta oss mot under våra 3 månader i Australien var en tjock tegelsten till bok utgiven i en serie kallad Lonely Planet. Där i fanns allt vi behövde veta om vårt resmål, och utan den var man totaly lost. Där fanns kartor, tips och adresser till guesthouses, restauranger, aktiviteter, bussbolag, flygbolag, etc etc. Har ingen aning om hur ofta den där boken uppdaterades, men vi litade i alla fall fullt och blint på uppgifterna i den.

.

.

Idag är det enda man behöver för att lyckosamt ta sig fram i främmande länder en laddad telefon. Laddar den ur, ja dååå mina vänner är man totaly lost! Får bara inte hända alltså. I min väska finns följaktligen på denna resa, plånbok med kort och kontanter (Gud så långt efter de är med kortanvändande i det här landet), läppglans (of course), solisar och så den viktiga telefonen! Till telefonen har jag också en powerbank med matchande sladd, just in case…

.

.

Telefonskalet, powerbanken och sladden kommer från Ideal of Sweden. Visst är det fint att ha ett matchande set förresten? Ideal of Sweden har precis släppt en jättefin limited edition kollektion tillsammans med flashiga Janni Delér (som har hem både i Monaco och Marbella, bara en sån sak…). Kika på den kollektionen och förstås alla andra modeller här. Lovar att du hittar något fint som passar dig.

.

.

Nu väntar Schönbrunn på oss!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Men du… vilken härlig resa! Jag skulle också vilja resa dit någon gång. Är säker på att Spanska Ridskolan i morgon kommer att bli fantastisk. Kramar //Tina

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: