Passa på att fynda Odd Molly med upp till 70% rabatt

∼ innehåller annonslänk ∼

Skärmavbild 2018-10-30 kl. 15.04.48

.

.

Hej hej, nu är vi på plats på hotellet i Wien och har intagit ryggläge för att hämta andan en stund. Här är varmt och vackert väder och det känns som att vi förflyttats ungefär två månader tillbaka i tiden. Inte så tokigt faktiskt 🙂

.

.

Well, vi ska strax ge oss av ut på stan för att orientera oss lite i grannskapet, men jag vill bara tipsa om att Campadre har Odd Molly-kampanj just nu. Det var verkligen uppskattat när jag gjorde det sist, så jag tänkte, dumt att ändra på ett vinnande koncept. Win-win när det är som bäst liksom!

.

.

Du hittar sidan med alla erbjudanden, upp till 70% rea alltså, här

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: