Att underlätta resandet

∼ inlägget i samarbete med Lyko ∼

Skärmavbild 2018-09-02 kl. 18.35.06

.

.

Varje gång jag ska ut och resa tänker jag samma sak – jag borde köpa dubbelt av allt jag använder dagligen,  så enkelt att ha det färdigt i en necessär bara att packa ned när det är dags. Helst vill man ju ha allt som kommer i stora skrymmande flaskor i mindre resevarianter då förstås. Tänk bara så skönt och smidigt att ha allt klart. Ungefär som jag har det med Lofsdalen nu, jag behöver aldrig packa smink, hårvård, hudvård och alla andra hygienartiklar som används dagligen, när vi åker upp. Jag har allt där nu och det är perfekt!

.

.

Inför den här Wienresan började jag leta småflaskor och travelkits. Jag har bara en liten kabinväska så det finns inte så mycket utrymme att laborera med. Flyger man dessutom utan att checka in en väska decimeras ytterligare möjligheterna att ta med sig diverse flytande produkter som ni vet.

.

.

Skärmavbild 2018-10-29 kl. 23.33.06

.

.

Jag hittade hur som haver de här två småflaskorna från Sebastian med schampo och balsam (finns hos Lyko). Kvalitetsschampo i reseformat liksom! Perfekt för resenärer som inte liksom jag själv typ bara tål en eller två sorters schampo…

.

.

Tyvärr finns inte det här schampot (från Wella och som jag råkar har fastnat för) i en mindre reseflaska. Och det här suveräna torrschampot från Wella som jag nu använt i ett par veckor, och faktiskt blivit beroende av, hade jag verkligen önskat fanns i en liten reseflaska. Men men man kan ju inte få allt här i världen, och problem är till för att lösas.

.

.

Så plan B när man inte hittar färdiga småflaskor av favoritprodukterna är att fylla upp sina egna. Eller hur? Ett sådant här resekit funkar perfekt. Och eftersom jag nuförtiden använder så himla mycket krämer och grejer beställde jag hem 2 st för att få plats med alla sorter. Helt klart en av nackdelarna när man börjat vänja sig vid en massa lyxiga produkter. Jäklar så mycket som ska med på resan, hahaha!

.

.

Skärmavbild 2018-10-30 kl. 00.34.34

.

.

Nej, nu måste jag sova. Ser fram mot hotellfrullen imorgon. Och glöm inte att Lyko har 3 till priset av 2 både hos Wella här och Sebastian här just nu! Verkligen fyndläge om vi säger så.

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

Haha ja exakt, detta är min önskan också… Varför står man alltid där i sista stund hemma inför resan eller weekendtrippen och letar småflaskor att fylla på osv. En färdigpackad extra necessär med allt, bara slänga i väskan och done…

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: