Louis Vuitton vintage weekend bag

vska

.

.

Förra året slog jag till på en Monogram Kepall 50 från Louis Vuitton. Jag köpte en ”begagnad”, eller vintage som det heter om man vill vara lite finare. Det skiljer några tusenlappar mellan en riktigt fin och spotless sådan, mot en helt ny, så jag tyckte att det kändes rimligt att göra så. Min väska är verkligen sååå fin, inte en prick eller fläck eller något skavt eller så, den är verkligen som helt ny. Egentligen är det bara skinnet som mörknat en smula. Den kan knappt ha varit använd av tidigare ägare så jag förstår varför hen valde att sälja den istället för att låta den ligga och samla damm.

.

.

Hos Campadre dyker det av och till upp utförsäljning av vintage märkesväskor, och just nu har de en massa LV väskor! Weekend väskorna och några andra mindre modeller brukar försvinna snabbt, så är du ute efter en klassisk LV ska du skynda dig att kika in här för här gäller verkligen först till kvarn!

.

.

Skärmavbild 2018-10-15 kl. 15.32.54

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: