Tv-rummet blir matsal nu när Lillans syster flyttar hemifrån

∼ innehåller annonslänkar till Newport ∼

1

.

.

Något som jag saknar i vårt hus är sideboards, eller olika typer av byråer, skåp och sådant man kan ställa fina stilleben och liknade på. På sikt ska vi ha någon slags möbel både i sovrummet och i den blivande matsalen där jag kan ställa lite fina saker är det tänkt. Har bara inte hittat just dom möblerna ännu. Men kikat på finfina saker att dekorera med, det har jag redan gjort, haha!

.

.

Just nu drömmer jag om att få flytta in matsalsbordet i rummet där vi har tv-rum just nu. Det ska nämligen bli matsal när tv-rummet flyttar en trappa upp, och Lillans storasyster flyttar till sin nya lägenhet som hon renoverat och gjort fantastiskt fin.

.

.

2

3

Tavlan finns här

.

.

Tv-rummet används inte jättemycket, eller det är väl egentligen tv:n som inte används så mycket. Soffan används nästan mer till att ligga och kolla dator eller I-pad osv. Jag tänker att vi mer kommer att använda  h e l a  huset om vi har ett tv-rum/chillarum på övervåningen också. Dessutom har jag alltid drömt om att få ha en riktigt stor och fin matsal där hela släkten (ca 25 pers) får plats runt ett enda långbord. Tänk så härligt att få duka upp det till en julfest!

.

.

Som ni ser är rummet stort, och ett snyggt sideboard, en buffé, några skåp eller liknade kommer att få bra plats längs en av väggarna, och där mina vänner kommer jag att kunna dekorera med lite fina grejer. En bricka med karaff, ishink, några glas och kanske en flaska whisky vill jag absolut ha. Sen ser jag framför mig en fin vas med en stor yvig bukett blommor, några coffee table books och så lite småprylar att vila ögonen på. Tidigare hade jag lite svårt för Jonathan Adlers saker, men jag måste pudla där, och säga att vasen med rumporna just nu står högst upp på önskelistan tillsammans med de små tutt-salt och pepparkaren. Jag menar snacka om att middagsgästerna kommer att ha något att prata om när man ställer fram den trion på bordet 🙂

.

.

Skärmavbild 2018-10-16 kl. 10.00.59 2

.

 

Classy ishink här och matchande karaff här

William Morris bricka, hur fin är inte den? Inte dyr heller och finns här

Lejonknivstöd i tenn funkar fint som dekoration mellan användningarna här

Salt och pepparkar som också passar perfekt som present här

Cool vas med rumpor här

Trevliga Coffee table books här

.

.

Har du missat de senaste inläggen, där jag bland annat skriver om sovrummet? Då kan du klicka här så kommer du dit!

.

.

Kram

Helena

.

.

 

 

 

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks och trackbacks

%d bloggare gillar detta: