Stilfull adventskvartett och trender vi minns

Skärmavbild 2018-10-15 kl. 14.20.00.png

.

.

Genom åren som bloggare har jag sett inredningstrender komma och gå. Helt otroligt vilket genomslag vissa saker fått. Minns ni hysterin kring Day Home här tex? Alla hade något därifrån och allt sålde slut hela tiden. Efter Day kom House Doctor här och ”tog över lite”. Ett tag var det Bestlitelampor här från Gubi som precis alla drömde om. Samma sak har det varit med adventsljusstakar och stjärnor. Några har seglat upp på blogghimlen hemma hos några av de största bloggarna och så vips har de varit självklara adventstillbehör hemma hos varje inredningsintresserad bloggläsare.

.

1 Snöblomman här gjorde entré förra året och yes, den sålde slut överallt på bara några dagar.

2 Samma sak med den Sarfatti-inspirerade Milano adventsljusstaken här, den blev enormt poppis för ett antal år sedan.

3 Gustavo adventsljusstaken här, ni minns den som är flirtar med ”kulan” på Svenskt tenn, blev också tämligen poppis, kanske inte samma hysteri som den andra, men dök upp lite varstans i bloggvärlden i alla fall.

4 En inte allt för djärv gissning är att årets ”alla vill ha stjärna” kommer att bli Eldig här, den har redan dykt upp i flertalet bloggar, stora som små och jodå, jag skulle nog kunna tänka mig att satsa ganska stora pengar på just den om om det gick att betta på en adventsstjärna 🙂

.

.

Kram

Helena

.

.

 

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: