Ny klänning när kalasmånaden fortsätter

∼ innehåller annonslänkar till Gina Tricot och Lindex ∼

gina tricot-12

.

.

Så var det dags för kalas och fira jämnt i släkten ännu en gång den här oktobermånaden. Den här gången var det min svägerska som fyllde 50 och svärmor som fyllde 75 (mamma blev 70 för två veckor sedan och henne firade vi här).

.

.

.

.

Kvällen bjöd på nästan osannolikt varmt väder i kombination med höstglöd som nästan tar andan ur en. Så vackert, och så otroligt skönt! Min svägerska hade förstås lagat massor av god mat och jag åt som vanligt alldeles för mycket, haha! Trodde verkligen aldrig att jag skulle bli hungrig igen… Det var fantastiska snittar och het chiligryta och magisk guacamole och tårta och muffins och kakor som smälte i munnen och jag, jag rullade därifrån 🙂

.

.

gina tricot-11

.

.

Den svarta plälsjackan var det inte tal om att använda annat än till att svepa in Lillan i i bilen på vägen hem senare under kvällen. Och inte ens då, fast klockan var runt 23.00, frös jag i min korta tunna klänning… För första gången den här hösten hade jag dock på mig tunnstrumpor. Köpte med mig ett par från Lindex när jag var där tidigare på dagen och de var perfekta, kommer köpa fler av dem.

.

Supersöt klänning med underkjol, resår i krage, ärmslut och midja, endast 299 kr här

Bästa bästa, strumbyxan (som fortfarande är hel dagen efter) 69,50 här finns även som stay-ups här

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: